9.2.10

Tiddelipom

Snön vräker ner - tiddelipom
alltmer ju mer - tiddelipom
alltmer ju mer - tiddelipom
det snöar.

Och nästa vår - tiddelipom
om bra det går - tiddelipom
i mina tår - tiddelipom
det töar.


Nalle Puhs sjumilaskog låg nog här i trakterna...klimatet känns i vart fall bekant!

2 comments:

Alexandra said...

Hej! Det har varit en lång höst/vinter med lite ork, därför har det knappt skrivits, så jag är jätteglad att du fortfarande tittar in :) Jag har det jättebra, situationen hemma är lite sådär (de två personerna vi delar hus med har visat upp sina rätta jag) men annars är det super!

Kul att ni flyttar hit! Googlade på Aywaille, ser verkligen jättefint ut där! Mycket grön natur och fint vatten! Du skulle se kanalen här i Mechelen där jag jobbar... Dendermonde är fint men jag blir lite avundsjuk på dig ändå ;)

Alexandra said...

Ååh vad mysigt det låter! Länken verkar inte fungera här på jobbet så jag kollar när jag kommer hem :) Är det en stor gård med mer än bostadshus?

Visst är katter helt underbara! Min busunge är likadan, hon leker med allt! Köpte två jättefina gröna porslinsmatskålar till henne, som jag var tvungen att ställa på fönsterbrädan för att hunden inte skulle äta hennes mat hela tiden. Men allt som inte sitter fast är ju jätteroligt att flytta på! Så med några dagars mellanrum åkte båda i golvet :( Nu blir det inga fler fina skålar ;)

Jobbar kvar hos samma företag (EDS, numera HP Enterprise Services) fast för ett annat team. Gav tidigare support till svenska Posten men det teamet flyttades alltså till Irland, och jag fick en plats hos Shellteamet istället :) Men jag letar annat lite smått, har just nu minst 3 timmar restid om dagen så vill gärna ha något närmre.

Pratar du någon hollänska förresten? Eller körde ni på franska? Jag har fortfarande inte tagit tag i det där, måste göra det... :)