24.2.09

Rojalist?

Har suttit och chillat i två timmar hemma hos syster yster och lyssnat på henne och amerikanaren diskutera kronpinsessans förlovning och bröllop. haha. Intressant kulturkrock.

Timmarna innan spenderades uppe i morsans syrum jobbades med våra kjolar till helgens Greaseparty. Det förtjänas att sägas om och om igen: min mor är en hjälte när det gäller att stå ut med oss två galenpannor! Det kan inte vara lätt att agera syslöjdsfröken åt två stirriga gaphalsar som oavbrutet kläcker ur sig ironiska skämt, filmcitat, spontana gapskratt och som kommenterar precis ALLT som pågår. Morsan försökte plugga lite italienska i pauserna när jag och S.Y var sysselsatta med att pressa sömmar och sy tråckelstygn, men det är nog svårt att koncentrera sig när andra härmar precis allt man gör och säger. hihi. We`re evil and we know it!

Sova nu. Ska ner till stadsarkivet i morgon och snoka runt bland skolarkiven. Och så blir det städning av kusins lägenhet i morgon kväll tillsammans med moster. Kalkavlagringar och damm beware!

1 comment:

Stef said...

Hehe, gaphalsar?? Ser inga här... ;)
Du kan ju börja med att avkalka vattenkokaren så vi kan dricka kaffe när jag kommer himm!!!

Pussar