5.6.13

Uppvaktad fröken!

Eftersom det var min sista dag på skolan idag så har jag spenderat dagen med att fika i olika konstellationer: godisfika och film med en klass, kaffefika med språklärarna, fika med närmsta kollegan mellan lektioner och så till sist avslutningsfika i solen med mina mentorselever. Det är dagar som denna då man älskar sitt jobb det där lilla extra. Min "fröken"-kopp som mina mentorselever gav mig ska få bli min lärarkopp och hänga med mig till gymnasiet på äventyr nästa termin. Jag kommer att sakna mina fina fina elever och fina kollegor!!!2 comments:

englundskan said...

Ackja, de flesta lärare är ju lite blanka i ögonen såna här dagar. Men den där boken, Innan floden tar oss är en av syrrans favoriter. Och nu när jag har tid så ska jag också ta tag i läsandet igen. Pensionärer har ju så gott om tid... ;-)
Apropå det, kommer mamma hit? Vi har plats.

Trillingnöten said...

Vet du!! Ååå vad jag saknar just slutet av vårterminen, just för att alla är så glada och uppspelta. Allt groll och tjafs och tjat är förbi och alla rä bara glada och förväntansfulla. Och så de där små, men ack så välkomna små presenterna och lapparna som man tar med sig i både hjärta och själ till nästkommande år! Vad fint ditt avslut blev!