8.4.13

Det blev ett långt lov...

...eller ja, en lång paus från bloggandet. Lovet tog ju slut strax efter nyårsfirandet och sen januari har det varit full rulle med jobb (är uppe i ca 60% lärarjobb nu som resurs och speciallärare), plugg (svenska som andraspråk för ämneslärare) och familjen ( liten vilding med förtrotts och dagissjukdomar inkluderade, samt make som kämpar på med svenskan).

Har inte haft ork eller inspiration att göra något annat än att plugga eller sova under min lediga tid så därför fick bloggen bortprioriteras en stund. Men nu så - nu börjar förkylningarna och influensan lämna plats åt vårvindar och solsken, så nu tänkte jag försöka blåsa liv i det här stället igen.

Hur har ni haft det? Jag håller på att uppdatera mig på alla fina bloggar jag har här i listan och som jag inte hunnit med. Spännande att se vad alla pysslat med under vintern.

Nä, nu ska jag ta tag i en koreografi till morgondagens danslektion med arbetslagets sjuor och åttor (temavecka).

Ha det bra hörrni!

Ps. Så här stor min lille pöjk hunnit bli! :D


3 comments:

brysselkakan said...

Välkommen tillbaka!

Trillingnöten said...

Ja! Äntligen tillbak! jisses vad stor han blivit. växer så det knakar! himla söt är han också. kil att du får jobba dessutom! älskar läraryrket!

Anonymous said...

Så härligt att ni båda två är tillbaka här! Trots att vi träffas nästan varje dag är det ändå speciellt att gå in här och kolla!/m