17.12.12

16 och 17: hur var jag när jag var liten, och hur ser en perfekt dag ut?

Sitter och rättar inlämningar som en galning här hemma. Sista praktikdagen i morgon så det gäller att ligga i. Men jag hinner med en komprimerad version av dag 16 och 17 i bloggkalendern.

Hur var jag när jag var liten?

Ja ni, det vet ju inte direkt jag för jag var upptagen av att vara liten då och hade inte tid att tänka på hur jag var. Men enligt vad mamma brukar säga var jag en snäll unge som tackade för maten och var allmänt väluppfostrad. Jag kommer ihåg att jag gillade att leka själv utomhus, och hitta på egna världar och historier.

Hur ser en perfekt dag ut?

En perfekt dag flyter allting på. Man vaknar tidigt, utan att vara trött. Man gör en massa roliga saker, tillsammans med andra, men utan stress och saker som måste göras. typ. Och sen på kvällen kan man ta det lugnt och njuta av lugnet en stund innan man somnar utan svårigheter. DET är en perfekt dag det. Och sådana har jag faktiskt ibland, det är lite som Triss-reklamen: plötsligt händer det!!
Idag var faktiskt lite en sådan dag! Trevligt!

2 comments:

Inger Rasmusson said...

Du glömde skriva att du också hade ett ganska eldfängt humör och ställde till fullständig kalabalik varje gång vi skulle tvätta håret! Men annars var du också väldigt rolig och kom med många kluriga kommentarer till allting!/m

Anonymous said...

Ett exempel på ovanstående: "julpyntsbebisen"!/m