30.8.12

Två små steg för människan, men två stora steg för denna morsan!

Luka har tagit sina två första steg idag! Vingligt och dant, och han själv insåg ju inte riktigt vad han gjorde. Men jag blev ju såklart öööööverlycklig. Vilken duktig påg jag har!
Vi var och hälsade på en snabbis hos mostern för att rapportera lite hur det gått med hundarna när vi varit hundvakter osv. Vi satt på golvet och snackade när Luka bestämde sig för att ta sig från moster till morbror och kom på att det var smidigare att stanna upprätt och ta två steg i stället för att böja sig ner och krypa.

Jag tror visserligen inte att det kommer att börjas gå på riktigt än på ett bra tag, för krypa är ju det bästa han vet. Men de två stegen kan jag leva på länge nu... :)

Hoppas ni också har en trevlig dag med roliga överraskningar
/världens stoltaste mamma

ps. har jag berättat att Luka dessutom lärt sig vad en lampa är!? Eller, var lampor vanligtvis är i alla fall. Frågar man var lampan är tittar han upp i taket, pekar och utbrister "appa". *njuter* När vi satt i bilen tidigare idag pekade han upp i biltaket och sa "appa" också. Full koll. I taket finns lampor, alltså heter taket i bilen också appa. Vilken Einstein jag har här hemma. :P

2 comments:

finelinan said...

Solen då? Är det världens största appa? Fast, den har han väl inte sett på länge ändå... =)

Förövrigt jäkligt irriterad på de dumma ord/sifferverifikationskoderna på massa blogger bloggar. Det är för det mesta stört omöjligt att se vad det står. Har jag också såna när man kommenterar hos mig?

Anonymous said...

Kul!
När vår V, idag 22 år, var liten tjatade vi uppenbarligen om lampan så mycket att det räckte vi sa hans namn när vi var i köket och han pekade direkt på lampan!

Håller med Finelinan: de där verifieringarna går inte att tyda...