1.7.12

Mennonitlunch, trinkets och swimmingpool vid Mississippi...

...det har varit dagens höjdpunkter. Vi hade bara tre timmars körning idag så vi passade på att ta ut svängarna lite och åka vilse en stund ute på landsbygden. Bland annat stannade vi i det Amish/Mennonit-samhälle där vi skulle ha bott, om inte B&B-ägaren hade dubbelbokat. En mysig stad, men väldigt övertagen av diverse affärer med inredningsgrejer och andra "trinkets". Vi hittade dock ett mysigt, "autentiskt" ställe att äta lunch på och så hann vi med att handla lite presenter.

Screw GPS:er, vi kör oldschool! Det är superroligt att följa resvägen på kartan och det är fest varje gång man får vända blad (var gång vi passerar en statsgräns).

 Det gjorde inget att det där fina B&B:et hade dubbelbokat oss tycker Luka. Han tycker motell är himla skojjigt fortfarande. Poolen här på motellet i Hannibal fick högsta betyg, särskilt eftersom det fanns en liten söt tvåårig tjej man kunde impa på genom att plaska ner sina förldrar. Att, som på bilden, bygga kuddfort framför vassa möbler som man sen kan krypa jättesnabbt rakt in i är en annan favorit.
 På lunchstället fick jag vara med på bild! Luka har precis slängt sin sked på golvet för femtioelfte gången - äta på restaurang är sååååå kul.
Luka och maken utanför city hall i Jamesport.

Vi har jättetrevligt och alla vi möter är aldeles underbara. Att resa i USA med bebis är verkligen inte särskilt svårt. ALLA älskar bebisar och var vi än går möts vi av glada miner och folk som vill hälsa på eller undra om vår lille långskånk till åttamånaders. I morgon ska vi ta med lillfis på en tur på Mississippi med riverboat...det ska bli spännande.

Trevlig kväll!

No comments: