25.7.12

Ett alldeles eget litet paradis...

...det har vi ute på Söderslätt!

Maken ringde mig på jobb i förmiddags och informerade om att svärföräldrarna kommer på blixtvisit imorgon (!). Framförhållning är viktigt serru. Så efter jobb hämtade jag upp pojkarna och så bar det av till landet med bilen fullpackad av städgrejer, lakan, ljuslyktor, frukost och diverse andra "bra att ha" grejer som behövs i en sommarstuga. För svärföräldrar inhyses bäst i en lagom liten stuga på lagom långt avstånd från lägenheten, och vad passar då bättre än det lilla undantaget vid släktens lantställe, som ligger ca 20 minuter ut på slätten?!
Så efter att ha städat på jobb till tre så spenderades eftermiddagen och kvällen med att...städa lite till. Fast denna gången var det med fågelkvitter och en härligt varm sommarbris som ackompanjemang, dessutom var ju maken och lillfisen med. Hoppas väderleksrapporten stämmer så att vi får härlig sol ännu ett par dagar framöver så att svärföräldrarna får det lika härligt som vi hade det ute på landet idag.

ps. I kväll SKA jag ladda kameran så att det blir lite bildbevis på härligheten.

2 comments:

Trillingnöten said...

Jisses! Verkligen framförhållning! Galet :)

petchie said...

Ha ha, EXAKT SAMMA FRAMFÖRHÅLLNING som min spanska svärfamilj!! Vi vet fortfarande inte om min svägerska + dotter eventuellt kommer på tisdag!? Det blev dubbelbokat både förra året (med mina föräldrar) och med min svåger och min moster i Puerto Rico ett år...
Ja ja, hoppas att ni får det trevligt trots allt, och sommarstugan låter jättemysig!