19.5.12

Ingen rast ingen ro

Vi håller på att flytta mamma till ny lya så det blir lite tunnsått med bloggtillfällen nu.
Idag har dock jag och lillkorven tagit ledigt på förmiddagen för att fixa lite här hemma, vila och revidera uppsats (mest jag, Luka är inte så bra på det där med uppsatsskrivning, än).

Det har hänt mycket de senaste dagarna: vårt vardagsrum börjar till exempel bli klart (ska bara fixa lister och lite annat småpill, samt vänta på att nya teve/förvaringsmöbeln kommer från IKEA). När allting är klart tänkte jag låna syster ysters finfina kamera och göra en liten "rundvandring" i lägenheten. Det blir superfint!
I onsdags var syster yster barn-, och makevakt och drog med sig dem till Köpenhamn för att fixa med makens pass på ambassaden där. Själv hade jag en intensiv pluggdag här hemma och hann arbeta mig igenom många av terminens sista uppgifter. Börjar se ljuset i tunneln nu...
Såhär trevligt hade de i Kongens by:


Resten av veckan har vi som¨sagt flyttat mamma. I går var det aldeles underbart väder och vi passade på att njuta lite i hennes nya trädgård. Luka gillade verkligen att sitta i gräset och filura.Att leka med mormor var ju inte heller fel...

Hoppas ni har en fin helg!

3 comments:

/Emma said...

Har hon fått sålt huset? :)

Anonymous said...

Ja Emma, det har jag! Och fått en fin marklägenhet i stället./inger

finelinan said...

Jadu, mormödrar ÄR skoj att leka med. Det tycker Gibson också. =)

Lite hemligheter får man väl ha. Men tänkte att det var dags att "go public" nu, för det går ändå absolut inte att dölja längre. Halvvägs redan, och jättefikasugen. Vet inte om det beror på det eller att det var så länge sedan sist. 30 maj är vi lediga hela dagen, 10, 12 eller 13 juni också. 11 och 14 juni funkar förmiddag/lunchfika. Sedan börjar jag jobba och kan de flesta eftermiddagar, efter 15.00 Något som passar? =)

Hälsa mamsen och maken. Och barnet!