11.5.12

Före och efter

Nu har vi ju inte kommit till slutresultatet än, så några riktiga "efter"-bilder kan jag ju inte dela med mig av idag. Men vi kan ju kategorisera följande bilder som "före tapetångaren och efter tapetångaren".
Nu ska jag sätta igång och spackla igen hål här och där och i morgon kommer moster och hjälper till med att sätta upp slät väv. Jobbjobbjobb. Kul!!

Före:
 Efter: (från andra hållet visserligen, men man ser ju skillnaden på väggarna...) :)


Och så en liten bild på Luka från tidigare idag när vi var ute på äventyr med bilen. Han har en tendens att dra ner mössan över ögonen och somna. Söt!!
Vi var bland annat och beställde pass till honom inför USA-resan. haha. Det är en upplevelse att försöka få en trött bebis att sitta still så att man kan ta passfoto. Den snälle polisen försökte få honom att se glad ut med hjälp av en liten leksakshund, men det gick inte så bra. Så det är en väldigt missnöjd Luka på fotot. Gullig är han i alla fall.Nu ska vi äta lite sen lunch och sen ska här spacklas. Trevlig fredag!

1 comment:

Anonymous said...

Hejsan,
det där med barn som ska sitta stilla för passfoto (eller hårklippning!), det är minsann svårt. Men vad kul att det går framåt med hemmet. Skulle du vilja visa upp det på Byggla? Du kan väl maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer om Byggla och om välkomstpresenten du får om du är intresserad :)
/Vendela på Byggla