1.4.12

Bokträff och loppismål

Det var loppispremiär för mig i går, som sagt, och det var väldigt roligt. Jag och moster V stod och sålde alla möjliga pryttlar och grejsimojser - eller ja, sålde och sålde, jag stod mest och tittade på folk. Moster lyckades bli av med lite "bra att ha"-saker och ett par lampor medans jag sålde en barnjacka à 30 kr samt tre böcker till moster. Alltså inga fantastiska intäkter. Jag tröstar mig med att det verkade vara rätt dåligt köpsug bland de handlande.
Men jag har dock fått blodad tand, skam den som ger sig. Vilken tur att det inte gick så bra denna gången för nu har jag ju en utmaning till nästa gång: sälja för med är 40 kr. Det är bra att ha mål i livet.

Idag var det mor&dotter/svärdotter-bokträff hos E.L och det var himla trevligt!! Sex stycken tjejer var vi (plus liten Luka) och det åts supergott fika, pratades en massa och diskuterades lite böcker. Jag är ju lite hopplös att ha med på sånna här tillställningar nu eftersom jag i stort sätt bara har tid att läsa kursliteratur, men jag blev väldigt peppad att försöka klämma in en och annan skönliterär bok på svenska framöver. Om inte annat så i sommar...

Nu sover lillkorven gott i sitt rum och jag ska ställa mig och laga middag (kryddig korv med grönsaksröra, mums fillibabba). I morgon är jag "ledig", dvs jag har inga fasta planer alls. Underbart! Tänkte njuta av massa lek med världens bästa bebis och läsa kursliteratur (!). Eventuellt blir det en eller två spontanfikor under dagen med vänner och om solen skiner kanske jag kämpar ner vagnen för trapporna för att ta en långpromenix. Vi får se!

God kväll!

1 comment:

Trillingnöten said...

Jag sålde på loppis i höstas och det var riktigt roligt så jag förstår dig! :)