27.1.12

Hudvårdskväll med Luka

I kväll har Luka varit på sitt första "home party". Det var en kompis till mig som ordnade hudvårdskväll hemma hos sin svärmor och eftersom maken tagit hand om Luka de senaste veckorna när jag pluggat så tog jag med mig lillkorven i kväll så att maken fick lite ensamtid.

Vilken liten ängel till påg vi har! Han pratade och lekte lugnt antingen i mitt knä eller på sin filt på golvet, och sen när han blev trött så behövde jag bara bära runt honom i fem minuter innan han somnade gott och sov igenom resten av homepartyt. Skönt... Jag hade varit lite nervös innan, men det gick ju toppenbra.

Kvällen var över huvud taget riktigt mysig och trevlig och det är alltid kul att träffa lite nytt folk så det var roligt.

I morgon ska vi in till Malmö med morsan på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska hon sitta barnvakt för jag och maken ska gå och se på Cirque du Soleil. Det ska bli alldeles, alldeles underbart!

Trevlig helg!

2 comments:

finelinan said...

Vilken duktig kille! Jag önskar att det var lika lätt att ha med Gibson någonstans. Han röjer runt och river stället istället... =)

Ser framemot en detaljerad recension av föreställningen sen!

Anonymous said...

Josefin: Det tycker inte jag! Det har inte ju varit några problem när han har varit med här, varken i somras eller på nyår! Jag tycker att han är en jättehärlig, social unge! Men man är alltid extra känslig som mamma./inger