1.12.11

Färska bilder och viktuppgång

När vi var i Bryssel förra helgen så var det så fint ljus i ett av rummen så jag passade på att ta lite foton på Luka och hand far. Här har ni ett litet smakprov:


Idag tittade BVC-sköterskan förbi. Hon skulle egentligen komma i morgon, men eftersom vi fått tid för höftröntgen (görs på småttingar som legat i sätesbjudning) till Luka då så kom hon idag i stället. Och det var en riktigt glad BVC-tant som gick härifrån sen - för nu växer den lille parveln minsann! 600 gram har han gått upp sen sist hon var här för 10 dagar sen. Jej! Så nu är han tillbaks på rätt väg och nästan ikapp "sin" kurva.

Kvällsbadet är avklarat och nu ska vi dricka thé och mysa en stund i tevesoffan medans Luka äter flaska hos sin far. Härligt!

God kväll!

1 comment:

Petra H said...

heja allra sötaste Luka och hans föräldrar!! mor och jag ska till bvc imorgon och få lille v vägd. som inte är så liten när man jämför med mig - enligt min sparade bvc-journal vägde jag som v väger nu (12 v på lördag) när jag var 6 månader!! ska bli intressant att uppleva svenska bvc! kram