25.11.11

Like father like son!

Alltså, innan Luka föddes så skojade vi om att vi hoppades att han inte skulle få sin fars matvanor (min käre make är bottenlös, han är ALLTID hungrig och vill alltid äta). Tji fick vi, verkar det som. För just som det verkade hjälpa med ersättningen så verkar ungens mage växa i takt med att han får mer att äta...vilket gör att han fortfarande är konstant hungrig trots att han får mer mat. Nu vill han amma hela tiden som han inte äter från nappflaskan. haha. ;)

Tjohej. För det mesta tycker jag bara att skolan är rolig. Men just nu, i detta ögonblicket, hade jag faktiskt gärna "bara" varit mammaledig. För det är stört omöjligt att hinna med all matning, bytning, kräkning, skola, tvätt/disk och dessutom få en stunds sömn på det. Och utan sömn är det INTE lätt att läsa kursliteratur. Och med bara en hand (ammande eller sovande unge på andra armen) tar det lååååång tid att skriva uppgifter.


Nu är jag i alla fall klar med dagens inlämningsuppgift. Och maken nappflaskematar. Så nu ska jag gå och se om jag kan få sova lite... Miracles do happen liksom.

I morgon ska vi till Bryssel. Tar med datorn eftersom det ska pluggas i helgen så blir nog någon uppdatering därifrån.

Trevlig helg hörrni!

2 comments:

Petra H said...

ja, jag är sååå imponerad över att du överhuvudtaget hinner med pluggandet för att inte tala om bloggandet! hur mkt ger ni till luka i ersättning och hur ofta? jag började med 60 ml efter varje amning som snabbt blev 90 som blev 120 och nu är det ofta 150! men V är ju lite äldre...
lycka till!
kram!

Trillingnöten said...

Jag pluggade också ett halvår när lillan min föddes och det var inte alltid så kul! Som tur var kunde maken vara hemma för det mesta och jag fick pluggandet gjort :)