14.10.11

VG!!!

Jag har gått och varit jättenervös inför bedömningen av mina första uppsatser som lämnades in förrförra veckan. Eftersom det var så länge sen jag skrev uppsatser så kände jag mig helt ur gängorna och förberedde mig på att det kanske skulle få bli omskrivning eftersom jag inte var säker på om jag hade fattat galloppen riktigt rätt om hur saker och ting ska göras...

Så döm om min förvåning när jag nyss fick tillbaka culture-uppsatsen med jättebra feedback OCH VG i betyg!!! Det gjorde mycket för min nervositet, över hur jag ska klara av plugget denna termin att mitt första betyg blev ett VG. Fy fan vad skönt rent ut sagt!

Nu ska jag sluta skryta och packa ner plånbok och viktiga papper osv som ska med till sjukan, för om en halvtimme ska vi åka iväg på vår, förmodligen, sista koll på sjukhuset innan snittdagen. Och om det nu, mot all förmodan, skulle vara någon som jag missat det så: NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR!!! :)

Trevlig eftermiddag allihop!

7 comments:

brysselkakan said...

Grattis! Och snart, snart är du mamma! Jag ska spana in Petras lille på onsdag!

Anonymous said...

Inte ett dugg förvånad över att du går och får ett VG i all den röra du har kring dig. Du är ju bara helt fantastisk.
Moster V

Emma Frost said...

Jag är inte heller förvånad, du är så jäkla bra, My! Ännu tuffare att du fick bra betyg trots bäbisplanering och massa annat huvudbry.

Ah, en vecka kvar, spännande! Det kommer säkert att bli världens sötaste unge dessutom.
Massa kramar!
E

nika said...

Ohhh...jag är skit nervös. kan inte vänta på att få se den lille godingen. skulle ju berätta för ett tag sen men jag glömde..men iallafall. i skolan har jag just nu en elev..en lten kille på 5 som är så lik dig när du var liten. jag glor på honom varenda dag och förundras. lite roligt tycker jag.

Trillingnöten said...

GRATTIS! Jag visste det :) Du är fantastisk!!

Anonymous said...

Stolt!!!/m

Fäldtliv said...

Grattis! Vad skönt för självförtroendet! Lycka till med de fortsatta studierna och med bebisen!