28.10.11

Ögon och en vecka utanför magen

NU har vi lyckats fotografera Luka i vaket tillstånd:
Det är nu ganska så exakt en vecka sen Luka bytte varm mage mot kall och konstig värld utanför. :) Det känns som om han alltid har varit hos oss, kan inte ens föreställa mig att jag haft någon i magen, haha.
Under sina första dagar hemma har lillfisen redan hunnit vara med mamma och pappa på pizza hut (på vägen hem från BB), shoppat i Aywaille, ammat på parkeringsplats (funkade utmärkt), varit ute och inspekterat ägorna med pappa (i bärsjal), gosat med kisekatten, bajsat och kissat ner pappa var morgon (till mammas stora förtjusning) och en massa annat roligt. I helgen väntar mer äventyr för nu tar vi och drar till Bryssel. Maken ska jobba en sväng i morgon och så ska vi passa på att träffa en massa familj som är nyfikna på tillskottet. Och så ska Luka på sin första inflyttningsfest i morgon eftermiddag (vi har fått speciell inbjudan till "babyparty" innan själva festen, haha, vi är nämligen två nyblivna föräldrapar som är bjudna så vi får en egen VIP-fest innan resten kommer. Trevligt!).

Och sen på söndag händer ju det viktigaste av allt: mormor kommer på besök!! :) Som vi längtat!! Vi plockar upp henne på flygpatsen i Bryssel innan vi åker hemåt igen.

Har nog inte internettillgång tills vi kommer hem igen på söndag, bara så ni vet.

Trevlig helg hörrni!!

2 comments:

Trillingnöten said...

Han är så vacker!! :) Visst är det konstigt hur man vänjer sig snabbt? Som om barnet alltid funnits :) ha en superfin helg!

Lottas vrå said...

Hedlt underbar - kommer nog bli en hel del bilder på honom...
Din mor har en kasse med sig - hoppas något faller i smak.
Kram på er alla och ha det bra.