27.10.11

21 Oktober i bilder

Sista bilden på magen!
BB i Liege, kl 08.00 21 Oktober 


De kollade så att allt var som det skulle där inne. Det gjordes även ultraljud för att kolla att lillpöjken fortfarande var i säte. Och så sattes det dropp och kateter och annat trevligt...
Kl 09.00 ca


Under tiden som jag rullades in i operationssalen och fick bedövning satt osv så fick maken svida om till denna fina gröna mundering.
Sköterskor och narkosläkare osv var jättetrevliga och jag blev väldigt väl omhändertagen.
Kl 11.00 ca

Klockan 12.05 kom doktorn och maken in och så satte de igång att "operera".
12.12 visades en blålila skrikande sak upp över skynket som satts upp mellan mitt ansikte och resten av kroppen.

Medans jag låg kvar och blev ihopsydd så fick maken följa med sköterskan och Luka ut till en av förslossningssalarna där de fick mysa tillsammans för första gången. Lillen blev vägd och mätt och fixad med.


När jag var kvar blev jag inrullad till mina pojkar i förlossningssalen och vi kunde vara tillsammans under tiden jag låg på "uppvak". Luka fick testa att äta lite för första gången och allt var bara mys mys mys.

Vårt lilla gullegryn ca tre timmar gammal!

3 comments:

Petra H said...

Helt underbart fina bilder! Vad skönt att ni fick vara tillsammans under "uppvaket" (det fick ju inte vi). O fick också sitta "peau à peau" med lille V medan jag var iväg i operationssalen.
KRAM och hoppas att allt fortsätter att gå bra hemma!

Kringlan said...

Men gud så söt han är! Det är inte alla bebisar som är söta när dom är nyfödda (trust me, har sett bebisar med ett stort ögonbryn redan vid födseln...inte sött) :) Grattis återigen! NI kommer att bli superb som föräldrar

Emma Frost said...

De två sista bilderna är ju lite extra fantastiskt fina!