24.9.11

Och....andas ut...

Vissa av er vet redan, vissa kanske har anat, att vi under de senaste månaderna och, framförallt, veckorna har funderat mycket kring vår livssituation här i Martinrive och i Belgien och att allting inte fungerat riktigt som vi hade hoppats.

För ett par veckor sen bestämde vi oss för hur vi skulle göra och sen dess har vi planerat, undersökt och stressat över hur vi skulle släppa bomben för mina svärföräldrar. Det lutar nämligen åt att vi flyttar hem till Sverige igen efter jul...

Och idag hade vi "the talk". Vi var rädda för att det skulle bli bråk, gråt, och att båda parter skulle bli ledsna och sårade. Varken jag eller maken har kunnat sova i natt. MEN, med facit i hand så hade vi kunnat sova gott... Det var ett väldigt lugnt och sansat och bra möte. Vi var väl förberedda med plus-, och minus-lista, alla fick komma till tals och alla lyssnade och de förstod varför vi tänker som vi gör och de höll med på vissa punkter.

Det känns fortfarande som att vi "hänger lite i luften" med vårt beslut - men det största och läskigaste hindret är i alla fall överkommet. Nu är det praktisk planering som gäller!

Nu ska jag ta en stooor kopp O'boy och andas ut ordentligt för första gången på ett par dagar. återkommer senare under dagen!

Trevlig lördag!!

4 comments:

Anonymous said...

Just nu känner jag det som om jag har fått den finaste present man kan få!!/m

majsanx said...

Härligt! Var i Sverige?

finelinan said...

Det låter som sagt som en jättebra idé. =)

Trillingnöten said...

Det låter stort! Tänk! Vilket beslut ändå att eventuellt flytta hem till Sverige igen!