20.8.11

Det här med väderprognoser...

...är inte lätt alltså! Vi är ju aaaaningen beroende av vädret här på gården så vi kollar prognoserna åtminstonde ett par gånger per dag. Och nu senaste veckan så verkar de bli ändrade minst lika ofta som vi är inne och tittar. hehe. Ena timmen heter det att det ska bli sol i morgon och 30 minuter senare förutspås helt plötsligt åska och regn. Så det gäller att ha is i magen och hoppas på det bästa!

Det bästa är när det blir som idag: det skulle ha regnat på morgonen och varit halvt sol halvt molnigt i eftermiddag. Det har nu ändrats till strålande solsken och varmt varmt varmt. Tack och bock!
Däremot har morgondagens tropiska värme bytts ut mot åska, så det vet jag inte om jag är så förtjust över...
Men det hinner ju ändras ett par gånger.

Något annat som jag inte är så förtjust över är att vår stationära dator inte sammarbetar med mig när det gäller mina bilder som jag vill lägga upp. De blir liksom inte rättvända hur jag än försöker, ibland försvinner de i stället hux flux utan att jag vet vart de tagit vägen.
Men jag var bara tvungen att lägga upp denna i alla fall, ni får helt enkelt lägga huvudet på sned. :)
Ser ni vad det är?

Det är en skylt från parkeringen vid en av våra lokala mataffärer. Vid parkeringsplatsen närmast ingången har de satt upp denna skylt som gjorde mig så glad i går. "Reserverad för blivande mammor" står det. "Tackar tackar" tjoade jag och vaggade in i butiken på toppenhumör.

Idag är det sammdugning som står på schemat innan Sortilègen öppnar, och sen får vi se hur mycket folk det kommer och om jag ska hjälpa till i receptionen eller inte. Annars blir det kanske en stund i solstolen?

Ha det bra hörrni!!

1 comment:

Petra H said...

Ja, belgiskt sommarväder kan man inte lita på, och antagligen är det jättesvårt att förutspå den här omväxlande väderleken...
Har ni Windows 7 och McAfee-virusprogram? Jag hade samma problem och googlade typ "rotated pictures disappear" + Windows 7 och fick upp en bra förklaring hur man ska "hitta" fotona igen. Det är någon konstig bugg mellan de två programmen. Jätteirriterande!
Trevlig helg och hoppas att ni får mycket folk men att du ändå får en stund i solen!
Sådana där skyltar förresten har jag sett på p-platser i USA men aldrig i Belgien (eller Europa överhuvudtaget).
Kram