20.6.11

Pyssla kan man alltid....

När saker och ting är lite upp och ner och man inte riktigt vet vad man ska ta sig till så kan man i alla fall alltid pyssla. Så det gör jag...mycket. Hittills har det blivit en nåldyna till syster yster (som jag tyvärr inte kom mig för att fotografera) samt två småväskor. De små väskorna är jättelätta, snabba (ca 3 timmar bara, nice) och jag tycker de blir himla fina. Ska precis sätta mig och börja på en tredje, undrar vilka tyger jag ska använda nu?!ps. har försökt vända rätt på bilderna, men blogger vill att de ska vara på sniskan...så då får det väl vara så.

Och lillknodden har det förresten bara bra inne i stormagen. Det sparkas och har sig fortfarande och det växer. Nu syns det att jag inte bara ätit en McDonaldsburgare för mycket liksom. :) Tänkte be mor ta magfoto i eftermiddag, glömde ju helt bort fredagsmage-bild förra veckan...var lite annat som kom i vägen.

Hej på en stund.

4 comments:

Ida said...

Åh, vilka söta små väskor! Jag och maken ska faktiskt husera på Brunnshill fre, lör och söndag och fälla träd. Däremellan tar vi gärna en fika eller hittar på nått kul! När passar dig?

Petra H said...

Jättesöta!! Jag är tyvärr inte så pysslig, det blir mest läsande för mig nu. Sekreterarna på jobbet skämtade om att jag kunde sticka koftor till dem men min stickförmåga är nog inte mer avancerad än en halsduk på sin höjd (om jag kommer ihåg hur man gör!?).
Tänker på dig!
Kram

frost said...

Fint My! Jag blir inspirerad, är inne i en portmonä- och väskperiod nu tror jag. Det vore himla skoj att virka en väska...
Kramar!

Anonymous said...

Vad fina! Vill ha! Eller i varje fall mönster på dem, då jag ju med stor sannolikhet fixar att sy en själv ;-) Något ska jag väl ha min sömmerskeutbildning till menar jag. Och om du inte skrivit det där om bilder på sned så hade jag nog trott att du ville ha dem så!