4.6.11

Äckliga små kryp...

...det har vi gott om här i Martinrive nu när sommaren kommit på riktigt! Flugor, getingar, bålgetingar (stora som huuuuus), myror, larver, bromsar, spindlar - you name it, we've got it!! Och i morse hade jag fått mitt livs första fästing. Precis i knävecket hade den lille rackaren bitit sig fast. Usch och pi och blä. Vilken tur jag har som har en make som varit scoutledare i en massa år, han har tagit bort fästingar från ett hundratal små scouter i sina dar så snabbt och lätt blev även jag av med min. Hoppas det var både den första och sista.

I morgon ska vi jobba lite nere på byn och göra reklam för aktiviteterna som kommer att finnas här på gården i sommar. Hållet tummarna för att det inte blir 32 grader varmt som idag (vi kommer att vara utklädda i ganska så varma kläder), men att det inte heller regnar.

Men nu - dusch, säng och gos med magen en stund innan det är dags att sova. De senaste två dagarna har vi kunnat känna ordentligt hur det rört sig i magen på kvällen, så nu tar vi en stund innan vi somnar till att "hänga lite" med magen för att se vad som händer. Haha. Spännande!!

Godnatt!

2 comments:

englundskan said...

En gång för drygt 25 år sedan klagade maken på att min mage sparkade på honom när vi krupit till kojs.
Ackja.
För ett par år sedan blev jag attackerad av en fästing, mitt livs första, och den jävuln gav mig borrelia. Så var det någon som sa att äldre kvinnor hade lägre motståndskraft mot borrelia och jag kunde inte begripa varför jag fick det då. ;-)

Trillingnöten said...

Fästing!!!!! Yikes! Jag är glad att du har en så mångbegåvad make som kan hjälpa till med sånt. Jag hade fått panik och velat amputera benet typ.