23.5.11

I en vecka...

...har jag nu befunnit mig i Trelleborg, och ytterligare en vecka återstår på denna vårsemester. Såhär halvvägs igenom är jag fortfarande väldigt väldigt nöjd att jag valde att åka hem en stund. Att få lite jobb, umgås med familj och vänner, lugna ner mig och fokusera på att bli av med illamående och äta ordentligt osv är inte helt fel.

Idag har jag dock suttit och hållit tummarna lite för att jobbet inte skulle ringa. För jag är nämligen bjuden till Österlen om jag skulle få ledigt. Och det ser i skrivande stund väldigt ljust ut, och till på köpet är det strålande solsken och underbart väder. Kan man ha mer tur?!

I går var det en dag full av fika. Bloggfika på förmiddagen med stor frukost här hos oss på vår altan. Jätteroligt och spännande att träffa en bloggkompis! Senare på eftermiddagen åkte vi, syster yster, R och jag, ut till min kusin och hennes familj nere vid havet och fikade och umgicks lite där. Mitt fina kusinbarn var brudnäbb på bröllopet så hon fick en liten tackpresent och då passade vi på att umgås med hennes mamma och pappa också. Härligt med kakfika med utsikt ut över stranden och havet!

Nä, nu tänkte jag gå och göra mig i ordning och sen bär det av till Simrishamn. Vilken start på veckan!!

2 comments:

Anonymous said...

Härligt med bloggfika! Vi får ta en i Bryssel när både du och jag är tillbaka i Belgien... Jag åker till Skåne den 1/6 och är tillbaka den 16/6.
Jag tycker att man allt som oftast fikar sig igenom sina Sverigebesök ;-)
Har illamåendet lagt sig nu?

Anonymous said...

Hihi, bloggfika är ett bra påfund! Vi hade det jättemysigt hos er, och det är väldigt skönt när man känner att de bloggar man följer skrivs av så fina tjejer! Hoppas så att vi ses snart igen =) Kram Mimmi