23.2.11

Oj huj...

...vad mycket jag visst hade att uppdatera er på nudå. Vet inte riktigt var jag ska börja, heh.

Föräldrarna har i alla fall varit här i ett par dagar, för de som missat det. Vi har haft det jättetrevlig ihop: ätit massa gott, snackat bröllop, varit på IKEA, tittat på bröllopskläder till mamma osv osv... Och så har pappa hjälpt fästmannen en massa på gården och mamma har tvättat en massa tvätt, lagat mat och fixat i trädgården. Tack!! :)

Och så ringde det en dam från den där veckotidningen "Gael" häromdagen. Hon undrade om hon fick skicka lite frågor till oss som vi sen kunde diskutera över telefon. Vi sa såklart ja och i kväll ringde hon. Vi pratade om bröllopets betydelse för oss, berättade lite gulliga anekdoter om förlovningen, hur vi träffades osv. Gulligullgull! Det blir nog en bra intervju det där tror jag. Och på måndag kommer det en fotograf (!) och sminkös (!) hit för att göra ett porträtt av oss till tidningen. Vi får en helsida helt för oss själva, värsta häftigt.
Tidningen kommer ut i April, perfekt i tid till bröllopet, haha. Är rätt spännande faktiskt, och det var väldigt kul att få sitta ner tillsammans med fästmannen och diskutera lite kring bröllopet. Allt har ju gått så fort så vi har inte riktigt hunnit med att bara sitta och spåna om bröllop, oss osv på ett tag. Så det här behövde nog vi... :) Och det var bra med journalisten för hon ställde så bra frågor.

Får se hur det går på måndag med vårt "fotoshoot". Hjälp, vad ska jag ha på mig?! :P hihi

2 comments:

Trillingnöten said...

ooooh vad spännande!! Sminkös och fotograf och allt. Plus en hel sida!! Kommer att bli supersnyggt ju :)

Stef said...

Nej shit alltså en till som ska vara i tidning, helt galet spännande!!!! du kommer att se galet snygg ut! :) Måste köpa ett ex av tidningen till mig!

Ps. tack min ängel för hjälpen med mitt cv! Du är bäst och jag har skickat in det nu! :) Utan din hjälp hade jag inte haft några jobb! puss och kram