28.1.11

Hur har jag kunnat missa...

...att halv åtta hos mig har börjat igen?!
Nu har jag i alla fall kommit underfund med det och ska passa på att titta på ett par avsnitt innan det är dags att sova.

Idag har jag landat lite bättre. Jag hade lite ångest över att gå tillbaks till jobbet, heldagar är inte det lättaste att motivera sig inför (OBS! heldag hos oss innebär 10-12 timmars arbetsdag). Men det gick faktiskt jättebra! Mina kära kollegor var på superbra humör och vi hade roligt hela dagen. Jag har fortfarande inte vant mig vid att jag har så bra kollegor. När jag var hemma i en vecka när jag var sjuk så var jag lite rädd för att de skulle tycka att jag "lämnat dem i sticket", men inte då, de tog hand om mig när jag kom tillbaks och gav mig extra pauser så att jag inte skulle ta ut mig för mycket. Likadant idag när jag kom tillbaks efter min sverigeresa så var det bara glada miner och de ville höra allt om hur jag hade haft det. Trots att dessa två kollegor själv inte haft många lediga dagar under det senaste halvåret. Ingen snikenhet här inte! Och det är så skönt!

Och det är faktiskt rätt skönt att vara "hemma" igen. Trots att det är två speciella dagar nu eftersom fästmannen fortfarande är iväg på skidsemester, vilket innebär att jag är ensam hemma. Men även det har gått finfint! Jag har kört (!) till och från jobb utan några som helst problem, hämtat ved och lyckats få igång en jättebra eld, lagat mat (det är väl inte så exceptionellt i sig, men när jag är ensam hemma brukar det bli mackor ,så en riktig lagad middag är rätt speciellt, hehe) och känner mig inte ett dugg ensam eller mörkrädd. Härligt!

Nu väntar tv4 play och sen är det dags att krypa i säng eftersom det väntar ännu en heldag på jobb i morgon.

Godnatt mina vänner!

2 comments:

Trillingnöten said...

Det verkar som att du har en helt fantastisk arbetsplats med underbara kollegor! Vilken tur du har! 10-12 timmar ÄR långt! Jösses. Jag förstår att det är jobbigt...Hur ofta blir det heldagar?

finelinan said...

Tack gode god för internet så man kan se allt man missat i efterhand! =) Inte för att jag hinner titta så mycket på tv, men ändå...