30.11.10

Språksoppa...

...blir det lätt när man sitter och författar inbjudningar på franska, svenska och engelska på en gång. Efter att ha hållt på mest med layout osv i går så bestämde vi oss idag för att skriva klart all text osv som ska vara med på inbjudningarna. Och hejsan hoppsan vad roligt det kan bli när man ska försöka tänka på tre olika språk samtidigt!

Sen att det dessutom är fullkomligt omöjligt att hitta klädkoder och lite annat smått och gott på franska gör saken ännu lättare. Geeesh! Måste hitta på något, vill inte riskera att hela belgiska gänget kommer i frack, det vill vi INTE, vi är inte så frackiga av oss, haha. Ska konferera med mina gifta kollegor i morgon på jobbet.

Nu är i alla fall texterna fixade och vi börjar se ljuset i tunneln. Nu ska vi bara få fart på den här inbjudans-maskinen och börja producera på löpande band nätterna igenom. Kommer att bli kul!

2 comments:

Trillingnöten said...

Hahahaha! Och jag som tycker det är svårt att hålla isär TVÅ språk! Jag kan tänka mig hur det är med tre! Jag hoppas det går bra. Det vore ju förfärligt om någon kom iklädd nåt konstigt, som maskeraddräckt eller så :)

Anonymous said...

Bra jobbat! Då kan jag koppla av då??! Har just nu inget annat att hänga upp mig på, och så kan vi ju inte ha det!
mor (med efternamnet Ågren)