28.11.10

Hemma igen...

...efter en trevlig minihelg i Bryssel.

Igår efter jobb fyllde vi bilen med tvätt och sen bar det av till huvudstaden. Varje november ordnar färsmannens scoutkår en stor "musselkväll" för att samla in pengar till allehanda läger och aktiviteter. Musselkväll är precis vad det låter som - en kväll där man äter musslor! :) Det var toppentrevligt att träffa alla scoutpolare och äta och dricka i goda vänners lag. Efter maten fortsatte festen i scoutbaren och vi ramlade hem i morse runt tre. Oh vad kul det är att komma hemifrån och ha extra roligt ibland!

Idag har vi tvättat (!) och träffat lite vänner. Och så har vi ätit söndagsmiddag hos svärföräldrarna med svägerskor och svåger och hela kittet. Trevlig söndag med andra ord.

Nu håller fästmannen på att sätta igång en brasa (det är fyra grader varmt i köket just nu, myyyyysigt) och sen ska vi sova eftersom det är back to work i morgon. Jag jobbar dock bara morgon, så under eftermiddagen ska jag hinna göra alla de saker jag inte hann göra förra veckan när jag jobbade som en dåre. Och så ska jag hinna få upp lite julpynt också. Såklart!

Trevlig första advent på er!

2 comments:

Trillingnöten said...

Och jag som klagar på 19 grader hemma på morgonen :p 4 grader var minsann att ta i :)

Anonymous said...

Nästa gång ni åker hemifrån så lämna elelementet på! Knasbollar!