2.10.10

Di är allt finurliga di där föräldrarna!

Har haft en helt underbar dag!

Först kvinnofika nere på stan med "töserna" (mor och syster yster), med finfina muffins med rosa kristyr. För er som inte vet det redan så kan jag informera om att det denna månaden är Rosa Bandet Månad och i vårt fina lilla blåshål till stad här på Söderslätt satsas det fullt ut. BH:ar samlas in och ska hängas upp längs shoppinggatan, butiker och caféer skyltar rosa och skänker extra OCH det har satts ihop en speciell utställning på det nybyggda museet. Utställningen innehåller konst, på temat bröstcancer, av lokala "kändisar" som ska auktioneras ut och på så sätt samla in pengar. Det i särklass bästa på hela utställningen var såklart detta (jag är inte mallig, nädå, inte alls, bara liiiite kanske):Denna finfina quilt har den lokala quiltföreningen gjort tillsammans och förrutom att göra några av delarna så har dessutom min kära mor quiltat hela grejen. OCH vi hittade tyget till ytterkanten (syns inte på fotot, men det är vitt tyg med små "rosa band" på) tillsammans i Mora i våras. Så detta var en höjdare!

Men tillbaks till dagens titel: finurliga föräldrar! Visst skulle vi in till Malmö och äta Mexikanskt - klockan fyra på eftermiddagen (!)?!. Jag tyckte visserligen att de blivit lite väl gamla och trötta som ville äta så tidigt, men äh...det gör ju inte så mycket. Maten var toppengod och vi hade, som vanligt, jättetrevligt.
Efter maten visade det sig dock att vi hade en anledning till att äta prick fyra. Därför att klockan sex började föreställningen av SINGING IN THE RAIN på Malmö Stadsteater, två kvarter från restaurangen. Och det var ju dit vi skulle!!! Fantastiskt! Jag är ett fullkomligt fan av allt som har med Singing in the Rain och musikaler i allmänhet att göra så detta var ju den bästa överraskningen någonsin.

Föreställningen var alldeles, alldeles underbar och nu ska jag strax gå och lägga mig och drömma härliga drömmar om Broadway och gamla musikaler. Life is good!

Förresten så har jag lite bättre samvete idag eftersom fästmannen mår bättre och till och med är ute och dricker öl med vännerna i Bryssel. :)Toppen toppen!

2 comments:

Trillingnöten said...

Men oj vilken överraskning! Jag kan tänka mig att den var superbra den där föreställningen!!

finelinan said...

Överraskningar är kul!

Vad sägs om 15.30 vid Billings? Om jag mutar med en bulle kan Gibson nog sitta still i två minuter...