13.8.10

Ny dag...

...nya funderingar.

Idag är det bil för hela slanten! Har precis blivit klar med att städa bilen - ett steg i rätt riktning mot att faktiskt sätta mig bakom ratten och köra. Blev dessutom tvungen att flytta lite på den för att nå fram med dammsugaren så jag har faktiskt suttit bakom ratten lite i dag, om än bara för att flytta bilen tio meter.

I eftermiddag är det meningen att jag ska köra när vi ska ner till stan och skriva in oss i församlingen. Tydligen ett måste för att få gifta sig här - att man är inskriven alltså, inte att man kört dit själv. hehe.

Är iofs på ett riktigt "jävlar anamma"-humör idag så jag har gett mig fan på att jag ska komma över min bilrädsla. Får väl ta och kidnappa bilen en stund och köra fram och tillbaks på grusvägen en stund. Vi får se hur det går...

Ska försöka få bildbevis på mina bravader till senare i eftermiddag.

2 comments:

Trillingnöten said...

Halloj! Lycka till med bilåkandet!!

Apropå bild på "page"-delen. Gå in på "edit page" på den aktuella sidan. Se till att du trycker "compose" när du kommer in. Då ser rutan du skriver i ut precis som ett vanligt blogginlägg. Då gör du på samma sätt när du lägger in en bild på bloggen!DVS klicka på rutan bredvid "link" och lägg till en bild. Jag hoppas du förstår mina konstiga förklaringar! Jag är själv lite förvirrad! hehe.

finelinan said...

Oj vad du hinner pyssla och syssla! Själv hinner jag bara jobba, äta och sova känns det som... Två veckor till, sen börjar jag plugga. Pust...

Det ser verkligen jättemysigt ut hos er. Precis så som man vill bo. Lantligt och lugnt. Men det är klart att det kan bli för lugnt om man inte har skaffat några vänner i närheten än. Men det lyckas du säkert med snabbt! Bilen kommer du nog också lyckas bemanna. =)

Kram