10.8.10

Just a little obsessed!

Idag skype:ar jag med syster yster, numera known as maid of honor, och frossar i bröllop på alla sätt och vis. Bilder på klänningar, inbjudningar, hår, dekorationer och lyckliga brudpar. Vi är inte alls besatta, nä då, inte alls...

Amerikanarna är väldigt bra på det där med bröllopsmani så det är inte för inte som jenkarbloggar är mitt förstahandsval i mitt frosseri. Titta in denna bloggen om ni vill fylla er dagliga dos av sockersöt romantik.

Och så har jag hunnit vara ute och ta kort på gårdens nya invånare: kossorna.
De flyttade in i fredags och tänker stanna ett par veckor och jobba som säsongsarbetande gräsklippare. De gör ett väldigt bra jobb må jag säga! Synd bara att de tagit med sig sina bästa polers flugorna. De är inte riktigt lika trevliga.

4 comments:

Trillingnöten said...

Vad mysigt att planera bröllop! Och ja, amerikaner kan bli smått hysteriska när det gäller allt med bröllop. Brukar kolla på typ cake boss och sånt och vilka tårtor de gör till bröllop!

Stef said...

Kossa mumu!!!!!!!Söta dom är! :)

Ja typ alltså flugor....på min balkong bor det spindlar och dom jävlarna börjar bli modiga och krypa på insidan av glaset, då åker raiden fram...jag har gränser! dessutom är det rätt så äckliga spindlar!

kramar

emma said...

Ser kanonmysigt ut :) Fast jag vete katten om jag hade klarat av att lämna allt och alla här hemma :s Modigt gjort :) Ser fram emot bröllopet ;) kramar

Alexandra said...

Oj, så ni har kor på gården nu? Gud vad mysigt! Ska ni ha andra djur senare eller är det bara tillfälligt? :)