1.8.10

Ibland går det fort...

Denna veckan har åter igen varit en non-stop affär.

Onsdag och Torsdag hade vi besök från Rättvik och Spa. Två ungdomsgrupper som vi fick rå om i två dagar och en natt och försöka mixa ihop dem så mycket som möjligt. Det gick riktigt bra och både jag och fästmannen fick en ordentlig energikick av att umgås med så många egnagerade och glada tonåringar. Äventyrspromenader, lekar, diskusioner, storköksmatlagning osv... Jag ÄLSKAR att organisera sån här "lägerverksamhet"! Vi ska sätta oss ner och göra en utvärdering och arbetsgång och sen ska vi se om detta kanske kan vara en av de grejerna vi kommer att satsa på att fortsätta med här på gården... Hoppas!

I fredags jobbade vi hela dagen för att jobba igen det vi inte hunnit med under besöket onsdag/torsdag och sen på kvällen bar det av tillbaka till Bryssel för att delta på scoutlägernas avslutningsmiddag. Massor med trevligt folk och ett överflöd av öl - en trevlig kväll!

I går var fästmannen hos tandläkaren och jag tog det lugnt, innan det blev dags att åka hem till gården igen och umgås med svärisarna och svägerskorna som är på helgbesök.

Idag skiner solen och idag ska vi förhoppningsvis få rätsida på de första bröllopsförberedelserna. Datumet är fortfarande en het potatis, men det lutar mot påsk nu i alla fall... Vi får se. Det är inte lätt när alla ska vara med och bestämma!
Sen ska vi skicka lite fler e mail angående tältuthyrning och catering. Det är mycket information man ska samla ihop minsann. Phew. Hjälp!

trevlig söndag på er alla.

2 comments:

Trillingnöten said...

ÅÅh, jag älskar också att planera läger :) Jag var ansvarig för några läger ett par somrar och det är superkul! Hoppas ni fortsätter!
och det där med bröllop...jo, vi "rymde" och gjorde slag i saken!

Stef said...

guttans! Låter som att ni haft roligt! Saknar er! Kramar