28.8.10

Det var ju ingen direkt höjdare...

...den där marknaden! Vi hade tänkt oss en riktig farmersmarket med massor med folk, roliga stånd och trevlig stämning. Därför blev vi ganska snopna när vi kom dit och insåg att det bara var ett tiotal stånd med lite fula kläder, grönsaker och några roliga stånd med intressant mat. Så vi kom hem snabbt igen och nu ska svärmor klippa fästmannens hår.

Fästmannen myser bredvid floden! Vi gick och satte oss en stund och pratade med ankorna innan vi åkte hem från byn. Höjdpunkten på marknaden: ankorna! haha
Lite blommor!




I eftermiddag ska vi åka in till Liege och tvätta.
Wohoo, vilken spännande dag, haha.

2 comments:

Eleonor said...

Vad roligt att ni ska gifta er veckan innan! Vi hade tänkt gifta oss den 6:e april(ett års förlovningsdag) men det är spring break i USA så hotell rummen är sjuuuuukt dyra då.
Vi har ganska mycket att planera. Men Jasons mamma hjälper till väldigt mycket. Jag får ju inte åka till USA förrens mitt fästmö visum är klart. Vi har väntat i snart 6 månader och det kan ta upp till 8 månader.

Det blir inte så stort bröllop. Vi bjuder ca 40 gäster.
Hur många bjuder ni?

Hur är klimatet nere i belgien? Blior det snö på vintern eller är det varmt?

Vi träffades genom en kompis som jag har. En kille från militären( US Air force). Min fästman var hans ögonläkare och han introducerade oss och vi blev kära =)
Hur träffades ni?

Trillingnöten said...

Vad trist!! Vad man blir besviken när man fått upp sina förväntningar!!