27.7.10

En helg med scouterna

I fredags kväll lämnade vi den civiliserade världen och åkte ut till buschen ännu en vända. Fästmannens födelsedag måste ju firas ute bland vildarna...




Det finns inget som slår en plats i en nersjunken, sunkig gammal soffa framför en lägereld. Myspys på hög nivå!
Denna lägereld blev dock aningen imprpoviserad pga vår väldigt sena snkomst, därav lastpallen som slängts på för att få fart på elden.



Småscouterna var tillbaka från hajken och hade hunnit bygga klart sina tält. Titta vad fint!! Och vilken mast de har sen - 15 meter hög. Det ni!!



Vuxenhörnan - komplett med sovtält, två "walk in closets" samt terass.



Sen till helgens höjdpunkt: besök hos förra årets "hyresvärd". Det här underbara gamla lantbrukarparet hyr varje år ut sina fält till olika scoutläger. Vårt gäng har hyrt ett flertal gånger, men min enda gång var förra året, då vi hade ett fantastiskt scoutläger.
Vi blev bra vänner med Jules och Armande, som de heter, och därför åkte vi (förra årets ledare och kökspersonal) tillbaks och hälsade på i helgen. Ett par timmar, en flaska hembränt (Jules specialitet, privatimport från Luxemburg haha) och en massa prat senare så tog jag detta fotot för att föreviga dessa två fantastiska människor.

Idag är vi i Bryssel och jag har massor med saker att göra. En av dem är att uppdatera bloggen med lite foton, så DET KOMMER MERA!

No comments: