23.4.10

Inspekterad

Skolinspektionen är och vänder upp och ner på vår skola denna vecka. Idag förärades även jag av ett besök. Ett blixtbesök. Sammanlagt ca 5 minuter smög inspektören runt bland mina ukulelespelande nior (vad kallar man förresten en kvinnlig inspektör? inspektris kanske? det var i alla fall en sådan). Sen var hon borta igen.

Nästan som om jag drömt alltihop.

Spännande. Det tisslas och tasslas i korridorerna om dessa inspektörer. Vad gör de egentligen? De låter läskiga... Äter de lärare till frukost? Man kanske förstenas på fläcken om man råkar få syn på en? Vad vet jag.

Nu ska jag i alla fall hålla helg! Lyssnar på p3 och hjälper syster yster med ett fotoprojekt till hennes påg eftersom de firar två år i dag. Gött mos.

Trevlig helg alla!

3 comments:

Trillingnöten said...

Shut vad spännande! Jag har alltid velat se en inspektrös-is-ör-människa! jag bävar inför vårt besök, som skulle skett innan jul. Men jag kanske drömde det jag med :)

Stef said...

Tack för det superfina kollaget! jättefint och ´jag har klistrat in det på facebook så hela världen kan kräkas haha......
Jag har hört att inspektriserna äter minst två lärare till frukost, och vikarier till lunch!!!!! Räliga typer dom där! puss

La Mama said...

Vi hade några sådana för ett par år sedan. Jag är ganska säker på att dom var positiva till dina ukulelespelande nior. Inspektörer gillar aktiva elever!! Du har nog bidragit till att driva skolans betyg uppåt!