8.12.09

TV-haveri och fika

Idag har sötsuget glidit undan och gett plats för, ännu en, urinvägsinfektion och tevehaveri. Det är kul nästan jämt! Vår TV vill inte fungera...fråga mig inte varför. Och just denna vecka är vår hyresvärd bortrest. Hm.

I övrigt en bra dag faktiskt. Musik i förmiddags med niorna och sen någon timmes betygsjox - börjar se ljuset i tunneln nu. Efter jobb plockade jag upp sambon och sen dess har vi varit på besöksturné i grannskapet. Hann med lussefika, hästtvätt (hästtjejens häst har fått nått exem så han skulle badas idag. Sambon höll häst och jag hjälpte till med smått och gott på andra håll i stallet...), hundpromenad med hästtjejen och lite kortspel.

Fika är en fantastisk uppfinning som man borde ägna mer tid åt - en god kopp kaffe, en bulle och en stunds småsnack sätter verkligen guldkant på dagen!

1 comment:

Trillingnöten said...

Jag ääälskar fika. Det är typ det första ordet som utlänningar lär sig på svenska. Jag lärde ut det till en italiensk tjej i NY...hon blev överraskad och undrade vad jag pratade om...fika är ett namn på det kvinnliga könet...erm...ooops...men hon glömmer det aldrig!