13.12.09

Söndag eftermiddag

Det blev inte riktigt som vi tänkt i går. Vi skulle stanna hemma och ta det lugnt, men blev utkallade att köra festfolk. När vi (läs sambon) väl kört färdigt så var vi inte alls på humör att sova. Så vi spelade kortspel i köket ett bra tag och sen gick vi bort till hästtjejen och åt varma mackor när hon kom hem från byn vid två. ;)
Gick och la oss vid fyra-tiden i morse och sambon ligger fortfarande i sängen med kattan på magen och myser...

Själv har jag hunnit med en del internetnördande, fixat disken, städat kattlåda och sitter nu vid köksbordet och njuter av utsikten ut över de snötäckta bergen som glittrar i solen. Det är fint väder i dalom idag! Varför är det alltid fint väder på dagar då man mest av allt vill stanna inne?

I kväll blir det lucia i kyrkan, mitt första luciatåg sen jag gick på gymnasiet. Ska bli jätteroligt! Ska tvinga med sambon på lite kulturchock också...

1 comment:

Trillingnöten said...

Jag vet vad du menar! Det är som om kroppen strejkar och inte vill vara ute - när det äääntligen är fint. Kanske hamnar den i nån slags chock! En vecka kvar till jullov :) Då får man hoppas att vädret är fint så man får passa på.