8.4.09

Tankeställare mitt i vårstädningen

Har unnat mig en kopp kaffe mitt i vårstädningen och tänkte bloggsurfa lite. Eftersom jag är ute och far en hel del har jag väldigt dålig koll på vad som pågår i mediasverige för tillfället så när jag ramlade in på denna bloggen var det något helt nytt som uppebarade sig.

Fruktansvärt intressant läsning, som dock lämnar en med jobbiga insikter som flåsar en i nacken efteråt. Tungt, men viktigt!

LÄS! och tyck till!

2 comments:

Alexandra said...

Trivs jattebra! Kanner verkligen att det ar ett jobb som passar mig :)

Jag har varit i sverige 2 ganger sedan jag flyttade hit, senast i oktober, men nu nar jag antligen har jobb sa far det vanta lite till nasta gang, kanske i slutet av sommaren :) Nar kommer du hit igen da? Du kan ju soka jobb pa EDS du med, vi behover en svensk team leader! :D

Alexandra said...

Helpdesk Agent, EDS ska borja jobba for svenska posten och de behovde ett helt nytt team for det. Alltsa t.ex. om en person har glomt sitt losenord och behover ett nytt maste de ringa EDS helpdesk, eller om deras dator slutar funka och de inte vet vad felet ar osv. Vi loser deras tekniska problem pa telefon ;) Men vi jobbar bara med foretag, inte privatpersoner. Har inte borjat jobba pa riktigt an eftersom jag har en 2 veckors utbildning/jobbtraning =)