23.9.09

It's alive!

Tog lite långledigt från bloggandet och njöt av sommar, sol (man kan ju alltid dagdrömma), scoutläger i belgien och återflytt upp till dalom utan dataconnection. MEN, nu är allt som vanligt igen, typ.

Lite nya finesser för terminen:

- 1 st katt. Liten lurv som just nu är fyra månader gammal och nyfiken på ALLT. Toulouse är namnet på denna lilla morsgris till bondkatt.



- Jag pluggar inte lägre historia. Tänkte sampla Engelska denna terminen och se hur det faller mig i smaken. Det är kul att botanisera.

- Högstadiets musiklärare är numera min officiella titel här i Älvdalen. Har hand om fyra förtjusande klasser med nior. Just nu håller vi på med körsång. God help us all.

- Morgonpromenader. Efter två års totalt stillasittande, om man bortser från spring på jobb, så tyckte jag att det kunde vara dags att ta tag i saker och ting. Så numera är morgonpromenaden med M, Zorro och Fia (de två sistnämnda är mina hundkompisar) min heliga tid.

Sambon är ute och tältar med skolan idag och jag har passat på att frossa med glass och egenplockade blåbär hela kvällen. Jobbfri dag i morgon, trevligt, ska passa på att tvätta och städa lite. Life is good!

Roligt att vara tillbaka.
vi ses.